art of Lola, sarlota gogolova, modna a lifestyle ilustratorka
art of Lola (Šarlota Gogolová), fashion - módna ilustrátorka

Volám sa Šarlota, ale najbližší mi hovoria skrátene Lola. Som kreatívna duša s veľkou dávkou veselej energie. Veľa sa usmievam a teším z maličkostí 🙂 

Som slovenská ilustrátorka a umelkyňa, ktorá tvorí pod značkou art of Lola. Kreslím digitálne ilustrácie so zameraním na fashion & lifestyle a beauty. 

Hlavným motívom mojej tvorby sú fashion ilustrácie v jedinečnom autorskom štýle. Art of Lola ponúka propagačné ilustrácie na mieru pre firmy, módne a kozmetické značky, pre jednotlivcov a podnikateľky.

Módne ilustrácie môžete využiť ako produktové ilustrácie, ilustrácie do kníh a e-books, kreslené logá, gif stickers – nálepky pre Instastories, kreslené avatary a portréty, ilustrácie pre potlač textilu a darčekových predmetov, ilustrácie pre marketingové kampane a eventy. 

Jednoducho som tu pre tých, ktorí chcú pridať svojej značke šmrnc prostredníctvom štýlových obrázkov.  

Venujem sa aj vlastnej tvorbe. Tvorenie som mala v sebe vždy a dlho som sa hľadala. Bavilo ma kresliť si na tablete, ale aj sa “babrať” s farbami, lepením, šitím, zdobením atď…a tak som prišla s nápadom na tvz. Trash art – obrazy s 3D efektom, pri ktorých využívam zvyšky látok, či iných už nepotrebných maličkostí. Fantazírovala som aj o tom, že raz budem svoje umenie nosiť na sebe a tak vznikla kolekcia oblečenia –  fashion šaty a tričká art of Lola v zaujímavej kombinácii. 

Pri kreslení mám rada úplne všetko, čo s tým súvisí – od hľadania nápadov, inšpirácie, premýšľania v hlave, nakreslenia prvej skice, cez výber vhodných farieb a samotné vyfarbovanie, tieňovanie, úpravy a detaily až po finálny obrázok. 

Nákupný košík