cyklo dres Rivanelle Vogue pre Holokolo

Ženskosť, elegancia, štýl a módne prvky sú hlavným motívom mojej tvorby. Tieto prvky som sa snažila preniesť aj na cyklo dres pre značku Holokolo. Základom je ružová, ktorá je typickou jemnou ženskou farbou. Módne doplnky sú zas našou neoddeliteľnou súčasťou. Dizajn sa nesie v duchu motta Rivanelle – “žena mnohých tvárí “ čo zobrazuje jedinečnú identitu žien – našu super všestrannosť, pretože ženy majú rôznorodé úlohy a životné role, ktoré zvládnu a vedia robiť aj súčasne. Reprezentuje životný štýl aktívnej modernej ženy, ktorá inšpiruje a motivuje.

Holokolo cyklodres Rivanelle Vogue by art of lola
Holokolo cyklodres Rivanelle Vogue by art of lola

eStyleShaker - fashion ilustrácie

Pre osobnú stylistku a founderku značky eStyleShaker Luciu Csoboneyi som nakreslila sériu fashion ilustrácií a ikoniek ako doplnok k marketingovej komunikácii. Obrázky sú použité v prezentácii, na web stránke, v newsletteroch, na sociálnych sieťach. Ilustrácie fashion žien a funky ikony sú potlačené na textil a predmety. Celá tvorba sa nesie v duchu funky, fashion, stylingu, luxury, elegancie, sebavedomia žien a ružovovo – žltej farby, ktoré sú charakteristické pre eStyleShaker.

estyleshaker fashion ilustracie art of lola
estyshaker custom illustration art of lola

Ilustrácie pre Instaraňajky

Pre social media marketérku Tamaru Gončarovú, známu ako Tami a jej projekt Instaraňajky som navrhla sériu personalizovaných obrázkov na sociálne siete. Instaraňajky sú vzdelávacím programom zameraným na online marketing na Instagrame. Kolekciu obrázkov som kreslila vo farbách Instagramu. Tieto ilustrácie na mieru sú vytvorené tak, aby sa dali používať ako vizuály v postoch na Instagrame, IG Reels aj v Instagram stories. Rovnako sa dajú využiť vo videách, e-bookoch, umiestniť na web, alebo aj na printové účely.

Instaraňajky_art of Lola

E-book ilustrácie - osobný avatar

Pre PR špecialistku Danielu Podolkovú som nakreslila sériu jej vlastných avatarov. Tieto avatary boli použité ako ilustrácie do jej e-booku Jak být vidět, ale nezbláznit se z toho. Danielu som nakreslila ako milú postavičku v štýle fashion ilustrácie. Držala som sa troch farieb – čierna, žltá a biela, pretože sú farbami jej brandu a používa ich v komunikácii. Obálka e-booku znázorňovala myšlienku e-booku, ktorý hovorí o džungli online sietí.

Daniela Podolková_art of Lola

Gif stickers pre Akčné ženy

Pre Akčné ženy – komunitu žien, ktoré spájajú malé a stredné podnikateľky, som vytvorila personalizované GIFY – nálepky na Instastories. Akčné ženy používajú na svojich eventoch pri fotení “placky,” ktoré som previedla do digitálnej podoby a dokreslila aj iné nálepky na komunikáciu. Tieto Gify sú vyhľadateľné v instastorkách, takže ich môže používať ktokoľvek pod názvom akčnéženy. 

Akcne zeny gif stickers art of lola

Súťaž - mojefusakle

Značka Fusakle vyhlásila súťaž o návrh dizajnu ponožiek na tému Retro leto v Česko-Slovensku. Cieľom bolo nakresliť spomienky ako sme ako deti trávili letné prázdniny. Nakreslila som roksové lízatká a cukríky, ktoré som maškrtila ako dieťa a vecičky, ktoré nájdem ešte u babky a automaticky sa mi vybavia, keď sa povie Retro. Spomedzi 200 návrhov vybrali aj ten môj a moje fusakle s názvom Retro prázdniny, ktoré je možné zakúpiť v obchode alebo na eshope.

fusakle ponozky_sutaz

Kreslené logá na mieru

Lucia Kočková logo art of lola
Personalizovane logo art of lola
Daša Sochová_logo art of lola

Všetky ilustrácie kreslím v programe Procreate. Je to rastrová grafika. Cena sa kalkuluje individuálne podľa objednávky – počtu, náročnosti práce na ilustrácii, kreativity, času a účelu. Obrazy tvorím aj na mieru.

Nákupný košík